Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Václav Pojsl 17. 1. 2019
S paní Maškovou byla skvělá spolupráce. Od počáteční domluvy na prohlídce kupní nemovitosti, až po konečnou přípravu veškerých dokumentů. Na veškeré dotazy jsem dostal odpověď velmi rychle. Nebyl problém dohodnout i opakovanou prohlídku vybrané nemovitosti. Po výběru, proběhl podpis kupních smluv. Smlouvy byly v čas připraveny a srozumitelně vysvětleny. Vše další pro KN a FÚ, bylo připraveno a vyřízeno bez problémů. Rozhodně doporučuji všem.
Krisztina Kollár 5. 9. 2018
Boli sme veľmi spokojní s pani maklérkou. Je veľmi milá, ochotná a profesionálna. Rýchle jednanie a vybavovanie bol pre nás veľký plus. Ďakujeme za všetko.
Marie De La Hozova 25. 7. 2018
Touto cestou bych chtěla poděkovat paní Böhmové za její velmi příjemný a zároveň profesionální přístup. Veškeré materiály byly vždy připraveny, ať už se jednalo o informace o bytě na prohlídce, přes kupní smlouvy, tak po dokumenty pro přebrání bytu a přepis služeb. Komunikace byla rovněž výborná, paní Böhmová vždy velmi rychle odpovídala na všechny mé dotazy a připomínky. V neposlední řadě bych chtěla poděkovat za tip na výbornou finanční poradkyni. Služby paní Böhmové vřele doporučuji. Je to opravdu profesionál na svém místě.
Richard Šlechta 24. 7. 2018
S realitní kanceláří BRAVIS jsme spolupracovali poprvé. Čekali jsme cokoliv, ale zodpovědný, lidský a vždy ochotný přístup paní Radky Böhmové nás na dnešní dobu příjemně překvapil. S paní Radkou Böhmovou jsme jednali vždy rádi a můžeme jen všem doporučit.
Monika Valehrachova 18. 7. 2018
Perfektni spoluprace. Jednani bylo na profesionalni urovni a dle dohody. Jako klient jsem velmi spokojena. Doporucim vasi kancelar ostatnim potencialnim klientum. S pozdravem Valehrachova Monika
Robert Lhotský 18. 7. 2018
Myslím, že celá RK Bravis se trochu vymyká z normálu. Kromě toho, že zde pracují moc hezké ženy, přístup ke klientovi je velmi odpovědný, vstřícný, přátelský a profesionální. Neměl jsem pocit, že by šlo jen o byznys, šlo i o klienta. Děkuji paní Radce Böhmové, se kterou jsem v tomto případě jednal, za příjemnou, otevřenou a upřímnou (normální) komunikaci. Doporučuji a těším se na příště.
Pavla Pelánová 30. 5. 2018
Děkujeme paní Böhmové za velmi milý a vstřícný přístup. Veškerá komunikace probíhala zcela bez problému, byli jsme spokojeni.
Petr Šiška 17. 5. 2018
Maximální spokojenost, profesionální přístup, rychlá reakční doba, děkuji a doporučuji.
Jan Hendrych 15. 5. 2018
S paní Böhmovou jsem byl spokojen na 100%. Přístup byl velice profesionální. Vše bylo vyřízeno bez problémů. Veškeré náležitosti byly připraveny z její strany. Nemusel jsem se o nic starat. Můžu jedině doporučit.
Miroslav Svoboda 10. 5. 2018
Byl jsem velice spokojen s profesionálním jednáním, komunikace po celou dobu byla zcela bez problémů.Ze strany paní makléřky bylo vše velice rychle a bez problémů zajištěno. Moc děkuji, takto by měl vypadat přístup a jednání se zákazníkem.
Přidat referenci